Atalian reviews

(70 total reviews)

Quentin VERCAUTEREN DRUBBEL

14% approve of CEO

14% positive business outlook

Atalian has an employee rating of 2.6 out of 5 stars, based on 70 company reviews on Glassdoor which indicates that most employees have an average working experience there. The Atalian employee rating is 30% below average for employers within the Management et conseil aux entreprises industry (3.7 stars).

Reviews by job title

70 reviews
3.0
Jun 5, 2024
Business Outlook

Pros

The commute was the best tging

Cons

Management did not do a good job.of hiring and training others

Atalian Response
Bonjour Madame, Monsieur, Nous vous remercions d'avoir pris le temps de rédiger un avis sur ATALIAN, Cordialement, L'équipe ATALIAN
2.0
Apr 22, 2024

Compliqué...

Anonymous employee
Business Outlook

Pros

Salaire correct, beaucoup de choses à faire et des collègues souvent compétents et sympathiques

Cons

Grande instabilité décisionnelle, revirements incessants, évolution de carrière et salariale à minima, pas de vision à moyen/long terme, organisation interne très peu claire

Atalian Response
Bonjour Madame / Monsieur, Nous vous remercions d’avoir pris le temps de rédiger un avis sur Atalian. Nous sommes désolés que votre expérience dans notre entreprise n’ait pas été à la hauteur de vos attentes. N’hésitez pas à écrire à recrutement.rh@atalianworld.com pour partager vos retours plus en détails. Cordialement, L’équipe ATALIAN
4.0
Feb 15, 2024
Business Outlook

Pros

You will gain confidence feel more empowered

Cons

The shift can be exhausting

Viewing 4 - 6 of 70 Reviews

Glassdoor has 261 Atalian reviews submitted anonymously by Atalian employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if Atalian is right for you.